Club Adventure

Als één van de Nederlandse pioniers zijn wij bijna 30 jaar geleden gestart met het organiseren van particuliere vakanties voor de jeugd. “Op vakantie zonder ouders!”

Club Adventure is een professionele weg ingeslagen en onderscheidt zich door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met een duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu.

Om dit waar te maken;

  • werken wij met de beste veiligheidssystemen
  • hebben wij locaties midden in de natuur
  • werken we met de beste mensen
  • luisteren wij goed naar ouder en kind
  • zijn we transparant in alles wat wij doen

Centraal in Nederland beschikken wij over twee prachtige locaties midden in de natuur. Omdat de locaties ons eigendom zijn, hebben wij de locaties helemaal naar wens en op maat kunnen inrichten.

In de afgelopen jaren hebben wij bewezen dat fantastische actieve vakanties, veiligheid en kwaliteit goed samen gaan. Dat blijkt uit diverse certificeringen en erkenningen voor onze organisatie.

De mening van de jongeren en ouders is voor ons ontzettend belangrijk. Wij vragen hier altijd naar tijdens en na een vakantie. Wij luisteren en sturen hiermee binnen de organisatie om onszelf continue te verbeteren.

Wij organiseren vakanties voor kinderen van 5 t/m 16 jaar.

Contact

Club Adventure B.V.
Hoogstraat 52
6611 BZ Overasselt
Telefoon : 024 – 365 63 45
E-mail : info@clubadventure.nl

Website: www.clubadventure.nl