OKEE VakantieKampen presenteert zichzelf:

Contactgegevens:
Roelie Postma, telefoon: 06-37249870 email: RoeliePostma@okeevakantiekampen.nl

Aantal vakantieweken:   
– 2x Ardennen 12-14 en 15-17 jaar,
– 3x avontuurlijk/thema kamp Nederland 8-12 jaar.

Doelgroep:     
Kinderen van 8 tot 17 jaar, met bijzondere aandacht en kortingsmogelijkheden voor kinderen van ouders met lage inkomens en kinderen vanuit jeugdhulpverlening.

Wat betekend het Keurmerk voor ons:
OKEE Vakantiekampen draagt het Keurmerk met trots. Ouders en verzorgers weten zo dat OKEE kwaliteit en betrouwbaarheid als absolute prioriteit ziet. Binnen de organisatie weet iedereen dat er strenge eisen zijn op het gebied van veiligheid, hygiëne en voorbereiding. Deelnemers merken dit doordat ze in de veilige omgeving van een goed georganiseerd kamp met getrainde begeleiders terechtkomen.

Wat maakt ons uniek:  
OKEE Vakantiekampen staat voor aandacht, avontuur, teamspirit en ervaring. Alles is erop gericht kinderen een onvergetelijke, unieke week te bezorgen. Daarom gaat OKEE als enige vakantiekampenorganisator uit van twee begeleiders op elke vijf deelnemers. De leidinggroep bestaat uit ervaren en goed voorbereide vrijwilligers die kinderen een leuke avontuurlijke en leuke week willen bezorgen, maar die ook één lijn trekken en zo duidelijkheid bieden.

Voor meer informatie:    www.okeevakantiekampen.nl