Één van de beste weken van je leven. Wij hebben hockeykampen voor elk niveau, elk vermogen en elk type speler binnen alle leeftijden. Ga deze zomer voor een onvergetelijke SportWays ervaring!

Train with the best

Wij ádemen hockey! Dat willen we onze deelnemers graag laten ervaren tijdens onze kampen — die stuk voor stuk uniek zijn. Niet voor niets beloven we dat je één van je beste hockeyweken ooit gaat beleven. Met 30 jaar ervaring in het organiseren van hockeykampen kunnen we met zekerheid zeggen dat onze deelnemers qua hockeyniveau zijn verbeterd en vrienden voor het leven hebben gemaakt. Samen met onze toptrainers doen wij er alles aan om met jou — op je eigen niveau — vooruitgang te boeken. Daarvoor werken we samen met een hecht team van Technisch Directeuren en spelers uit het Nederlandse tophockey en sta je samen met hen op het veld. We bieden vernieuwende hockeyclinics uit het wereldhockey dat altijd on the move is.

Around the world

Onze kampen staan bekend om de internationale SportWays vibe. Vanuit de hele wereld komen spelers, goalies en highly skilled staff naar SportWays kampen toe om een onvergetelijke tijd te hebben. Met je mede-campers speel je een ongekend spannend toernooi met een knallende finale en tijdens het kamp slaap je op de mooiste hockeycomplexen van Europa. SportWays gaat zelf ook de grens over. In 2019 zijn wij actief in ruim 15 landen wereldwijd waaronder Zuid Afrika, Hong Kong, Canada, Bermuda en vele Europese toploacties. Afgelopen zomer ontvingen we deelnemers uit ruim 30 verschillende landen. Zo internationaal heb je hockey nog nooit meegemaakt!

We care about you
The ultimate hockey experience zit in ons DNA. Wij gaan voor all-in. Daarmee bedoelen we dat je bij ons onbezorgd op kamp kunt gaan en wij alles uit handen nemen. Jij hoeft alleen je tas in te pakken en je vrienden op te trommelen; wij doen de rest! Wij bieden een Airport Service aan, waarbij we je van het vliegveld halen en brengen. Op het kamp lopen ervaren begeleiders rond die je alles kunt vragen. Je bent natuurlijk op een sportkamp, dus we zorgen er voor dat je gezonde maaltijden en tussendoortjes krijgt. Uiteraard krijg je ook de tijd om te relaxen met je mede-campers. Sinds dit jaar mogen we — als enige organisator van hockeykampen — voor onze kampen in Nederland het Keurmerk Kindervakanties dragen, waarmee we 100% kwaliteit aantonen.

Wil je meer weten over aanmelden, of over onze methodiek, staff recruitment, interne opleidingen, 24/7 supervisie op kamp, Social Madness programma, prachtige accommodaties, het slapen in een tent of onvergetelijke ervaringen van andere deelnemers? Ga naar www.sportways.com en lees meer!